Roku en Firefly (mt-daapd) zijn een killer-combinatie. Zo pretenderen ze zelf. Na wat onderzoek naar wat de CH3WNAS van Conceptronic kan, en een hoop proberen om Twonky er op te krijgen, kwam ik het de volgende site tegen: http://dsmg600.info/. Een site over de D-Link DSM G600, ofwel een hardware identieke versie van de CH3WNAS.

Nu is mijn doel van mijn NAS (zie deze post) om er muziek mee te streamen via het netwerk. Daarvoor heb ik UPnP of Twonky niet nodig, maar Firefly kan ik daar perfect voor gebruiken. Omdat ik al telnet toegang had dankzij de aanwijzigen van Dennis Slagers om busybox aan de praat te krijgen, kon ik snel door om Firefly te installeren. Simpelweg de tutorial volgen en het werkt!

Ik heb dit gelijk aan mijn fun_plug toegevoegd, zodat ie bij booten van de HD gelijk wordt gestart. Vanavond maar eens mijn muziekcollectie over gaan zetten op de HD.