Je kent dat wel, heb je een feestje of een jubileum, wil de familie een krant maken… Hoe ga je dat nu aanpakken. In Word is dat echt niet leuk en verstand van allerlei DTP pakketten ontbreekt ook 9 van de 10 keer. En dan moet je alle kollommetjes enzo nog indelen!

Daar is nu een oplossing voor gevonden: zelfkrantmaken.nl Daar maak je eenvoudig met klikken op de verschillende kolommen en foto’s je eigen voorpagina van je krant. En het makkelijke daarna is dat je ‘m gewoon als PDF kunt opslaan en uit kunt printen op a4, a3, a2, wat je maar wilt!

Wil je met meerdere er aan werken? Dat kan ook, mail gewoon de link door naar je medeschrijvers en zij kunnen mee helpen je krant te vullen. Je foto’s worden vanzelf op maat gemaakt en bij het bewerken van de teksten zie je meteen hoeveel je nog over hebt, of dat je er overheen gaat.