Je site is live en je bent op zoek naar goede links, immers zonder links geen bezoek! En al helemaal geen lekkere pagerank in de zoekmachines. Maar hoe vind je nu de juiste sites? Daar biedt ohallo.nl een oplossing voor.

ohallo.nl helpt (met name) ondernemers eenvoudiger een keuze te maken welke websites nu van toegevoegde waarde zijn en welke juist afbreuk doen.

Alle portaalprofielen worden handmatig gereviewed en resulteert in een eindoordeel zoals bijvoorbeeld de website anwbcamping.nl
Voor bezoekers is het ook mogelijk om hun mening achter te laten. Al dan niet voorzien van een onderbouwing. Zo kan er steeds een beter beeld ontstaan over de kwaliteit van de portalen.

Om de portalen makkelijk te kunnen vinden is er een brancheoverzicht gemaakt, samen met een regio-overzicht en uiteraard een handige zoekfunctie. Ook is er bij elk portaal een lijst van gerelateerde portalen terug te vinden om direct andere mogelijkheden te kunnen bekijken.

Als je volledig nieuw bent in deze wereld, is het kenniscentrum een goed begin meer te weten over portalen.

Dubieuze praktijken worden ook aan de kaak gesteld, zoals het recente voorbeeld van DRG – Domain Renewal Group, die onder valse voorwendselen je een domeinnaam willen laten vastleggen of verlengen.