Nieuwe modem / wifi-router van Ziggo binnen gekregen. Alles geactiveerd, werkte perfect op alle PC’s behalve een Vista machine. Zoeken op de forums gaf een hoop resultaten, tot aan een Windows Fix (iets met BootP en DHCP). Werkte niet, dus dan wellicht de firmware versie van de router niet goed. Maar het forceren van een update van de Ubee EVW3200 kon ik zo snel niet vinden.

Uiteindelijk een tip gevonden: download de laatste drivers. Zoeken naar de drivers bracht met op de website van Atheros, maar de 5700 niet gevonden.

Toch deze (vista-7.7.0.498-whql.zip ->http://www.atheros.cz/atheros-wireless-download.php?chipset=36&system=4) gevonden drivers geprobeerd, ondanks dat de AR5700 / AR5700EG niet vermeld staat, en met succes. Kostte mij weer een paar uur uitzoekwerk, maar wellicht met deze post voor een ander maar een paar minuten!