• Update 23 september 2010: Op https://www.xing.com/app/user?op=cancel kan je (als je bent ingelogd) je uitschrijven. Bedankt Husam voor de tip!
  • Update 8 september 2010: De methode werkt niet meer. Iemand tips hoe dit nu te realiseren? Plaats gerust een reactie!

Al een tijdje hink ik op verschillende gedachten over online netwerken. Waar moet je nu op focussen, of moet je juist de volle breedte aanhouden? Zo had ik eerst een profiel in openBC, wat later Xing werd. Leuke tijd gehad daarmee, leuke contacten opgedaan, maar met de stormloop die LinkedIn heeft genomen, hing Xing er nog maar een beetje bij.
Nadeel van twee sites is dat je op die twee plekken dus ook al je gegevens moet bijhouden. Dit heb ik een tijd gedaan, maar op Xing kwam nagenoeg niks meer binnen dus vandaag de knoop doorgehakt: weg er mee!

Dat is gelijk al een uitdaging. In mijn profielinstellingen vind ik daar geen knop voor. In het menu aan de onderkant van de website ook niet. Dan maar zoeken op Google “uitschrijven xing” – niets. “Uitschrijving Xing” – ook al niets. Dan maar in het Engels – “unsubscribe xing“: ja! Via een pagina die ik alleen in de cache van Google kan openen vind ik een link en die werkt nog ook. Dus wil je je uitschrijven op Xing ga dan naar deze URL: https://www.xing.com/app/user?op=cancel (wel even inloggen :))