Het Ziggo-drama, ik volg het een beetje, ik ben immers een van de tig-miljoen klanten. Maar tot op heden heb ik ze nog niet zo hard nodig gehad, tot vandaag.

Een mail komt binnen: ‘Uw Ziggo factuur is online beschikbaar’. Ik klik op de link en krijg de vraag of ik mijn huisnummer en postcode wil ingeven. Kunnen ze even checken of het voor mij al beschikbaar is. Op zich vreemd, anders hadden ze me ook geen mailtje hoeven sturen. Maar goed, alles in orde, ik mag inloggen met mijn loginnaam voor @ziggo.nl. Dit heb ik eigenlijk niet, maar voor het gemak vervang ik de @casema.nl maar voor @ziggo.nl, zal wel werken. NOT! Krijg een vage melding dat er iets met de interne inlogprocedure fout is en dat ik contact op moet nemen met de helpdesk.

Tjah de helpdesk, dat moest ik maar niet doen. En ook niet slim van hen om dit zo duidelijk te melden. Meldt gewoon dat de storing automatisch wordt doorgemeld (immers ik zit op een foutpagina, ze zullen daar toch wel automatisch melding van krijgen?) en dat ze het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Dus dan maar geen factuur, niet dat ze niet incasseren natuurlijk, maar wat en waarom, dat zal ik misschien ooit kunnen inzien.

Top service van de ondergetekende van de mail: Joop Evers, Directeur Klantenservice (met je noreply@ziggo.nl)

Check gelijk even of het goedkoper kan!