Elk jaar in het een na laatste weekend van de zomervakantie voor de basisscholen in het zuiden van Nederland is het zover; Breda Ballon Fiësta.

Dit jaar al weer voor de 23e keer alweer vindt dit grootste gratis hete luchtballon evenement van Nederland plaats aan de velden van de Rietdijk in Breda.

Zoals elk jaar (al vele jaren) zet ik mijzelf in als vrijwilliger. Werken zoals het opstellen van dranghekken, het sjouwen van vlaggenmasten, computers installeren, bulletins maken, website updaten. Allemaal dingen die ik vanaf maandag tot en met zondag zal doen.

Naast mijn vrijwilligerswerk, is mijn bedrijf (d-Media) ook sponsor van het evenement. Door het jaar heen verzorgen wij de website en de diverse online toepassingen die het bestuur gebruikt. Als tegenprestatie mogen we gasten ontvangen in de vip-tent. Op vrijdagavond komen er ongeveer 10 gasten die wij een warm hart toedragen.

Tijdens het evenement houden we een dagelijks bulletin bij, waarin foto’s, verslagen en video’s over Breda Ballon Fiësta te vinden zijn. Vanaf maandag op http://www.bredaballonfiesta.nl/live/.

Ben jij ook een van de 70.000 bezoekers die er jaarlijks gemiddeld op het evenement afkomen?